TSL PROJECTS

Hellende daken aanleggen of vernieuwen

Hellende daken leggen we bij TSL Projects in een handomdraai aan. Dat doen enerzijds we bij woningen; anderzijds slaan we opdrachten voor openbare aanbestedingen niet af, zoals bij scholen en andere grotere projecten.

Indien nodig, breken we in een mum van tijd oud timmerwerk van een dakconstructie af om een hellend dak te vernieuwen. We kunnen echter ook van nul je dakwerken starten. Zo plaatsen we een hellend dak en isoleren we het dak van je gloednieuwe zolder met glaswol.

Dakwerken

Dakwerken in het verschiet?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

shutterstock ()

Qua dakbedekking werken we onder andere met de volgende materialen:

Dakwerken aan platte daken

Voor dakwerken aan platte daken en om die met dakbedekking uit EPDM te laten aanleggen, ben je bij ons evengoed aan het juiste adres. Wij werken enkel met Mastersystems-EPDM van Building Solutions dat tot wel meer dan 50 jaar kan meegaan. Een dergelijke dichting is in combinatie met isolatie tegen hevige regenval opgewassen en functioneert als dakisolatie.

Mocht je niet over een budget voor een geheel nieuwe dakconstructie beschikken en toch een samenwerking met ons willen aangaan, zal je zien dat wij bijvoorbeeld een hellend leiendak of plat dak met plezier voor je herstellen. Onze werkregio voor dakwerken strekt zich uit over Zottegem en omstreken. Denk aan Wetteren, Gent, Aalst, Sint-Martens-Latem en Brakel.