TSL PROJECTS

Zink-, koper- en loodwerken door professionals

TSL Projects uit Zottegem is je betrouwbare partner voor hoogwaardige zink-, koper– en loodwerken. Dankzij onze jarenlange expertise staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap bij elk project. Hieronder lichten we wat meer eigenschappen van zink, koper en lood aan je toe:

Zinkwerken, duurzaamheid & esthetiek ineen

Onze zinkwerken zijn een duurzame en esthetische oplossing voor dak- en gevelbekleding. Zink is niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar biedt eveneens een moderne uitstraling die bij elke architectuurstijl past. Of het nu om dakgoten, dakkapellen of gevelbekleding gaat, wij verzekeren je van een naadloze installatie en perfecte afwerking.

Koper is een tijdloos materiaal dat een unieke charme aan elk bouwproject geeft. Ons koperwerk staat bekend om z’n elegantie en lange levensduur.

Koper is ideaal voor dakbedekking, dakgoten, regenafvoersystemen en gevelbekleding. Het materiaal ontwikkelt na verloop van tijd een prachtig patina, wat aan de esthetische waarde van je woning of bedrijfsgebouw bijdraagt.

Lood is een klassiek materiaal dat al eeuwen in de bouwsector gebruikt wordt. Het is bijzonder geschikt voor waterdichte aansluitingen bij daken en gevels. Ons loodwerk is helemaal waterdicht en beschermt je dak tegen de weerselementen. Zo krijgt je dakconstructie een langere levensduur.

Bij TSL Projects combineren we traditionele technieken met moderne technologieën om je de beste service te kunnen bieden. Stuur ons gerust een bericht voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. Jouw project is bij ons in goede handen.

Zink-, koper- en loodwerken

Je dakgoot laten (her)bekleden?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!